Prijzen

Drawify by Iris M

Deelnemers vragen ons soms: Kunnen we er ook iets mee winnen? En ja hoor, dat kan. Dankzij onze sponsors hebben we 3 winnaars per thema. Voor diegene die goed kunnen tellen: Er zijn 4 thema’s en 3 winnaars per thema… Ja dat betekent dat 12 gelukkigen onder jullie een prijs zullen krijgen.

Om te voorkomen dat jullie na zo’n vermoeiende dag nog met een prijs moeten rondlopen, is de prijsuitreiking niet dezelfde dag. Ok, we moeten toegeven dat het ook komt doordat we de beoordeling aan een onafhankelijke jury over laten. Deze jury is op het event niet aanwezig en wenst dan ook anoniem te blijven. De winnaars zullen een e-mail krijgen waarin ze tijdig op de hoogte gebracht worden. Maar omdat iedereen een beetje een winnaar is, zijn jullie allemaal welkom op de prijsuitreiking en zullen de winnende beelden ook tentoongesteld worden.

De prijsuitreiking zal gebeuren op 18 november 2023 op de tentoonstelling in Kapel en zaal Ter Klasse (Tieltse baan 74, 3200 Aarschot).

Onze sponsors

Ik hoor het je al vragen. Wie zijn die wilde weldoeners die zorgen dat wij nog een prijsje kunnen scoren. Op dit ogenblik zijn het allemaal mensen waar we een speciale band mee hebben en waar we dus even hard achter staan als zij zelf achter onze vereniging staan. Zij zijn het die ervoor zorgen dat we elk jaar kunnen groeien. Grote of kleinere sponsors, het maakt niet uit. Ze zijn even belangrijk en we vermelden ze dan ook graag even met naam, logo en link …

WebOrigin BVBA

Theo De Beckerstraat 24 bus 5
3200 Aarschot

https://www.weborigin.be

Mediapunt Leeman

Mediapunt Leeman

Leuvensesteenweg 223
3390 Tielt-Winge

https://mediapuntleeman.be/nl